Escriu una Ressenya
 1. la Inma i la Mònica ens han sigut de gran ajuda per crear les fitxes de producte turístic, a desarrollar els productes, activitats…. I ens ha anat també molt bé la revisió que han fet de la nostra web i els consells per millorar el posicionament.
  Un cop de mà en aquestos temes que de ben segur es reflexaran en un pas endavant en la nostra empresa.
  Gràcies a tots!

 2. Mari Pau- Alumne diu:

  Gràcies per compartir aquests apunts sobre antropologia del turisme!!
  El plaer ha esta meu de trobar uns comunicadors com vosaltres, amb motiu del curs de la Diputació de Barcelona el passat mes de maig. Agrair-vos tots els consells que ens vau donar.

 3. L’assessorament de DCB ha estat clau per la comercialització dels nostres productes turístics PIRINEU EMOCIÓ i especialment per fer-los arribar a mercats exteriors. A més a més i sobretot, creiem que la comarca del PALLARS JUSSÀ ha pogut desenvolupar-se turísticament, amb un nou impuls generat per la visió externa i de gran professionalitat que el Josep i la Inma han aportat al sector, creant sinergies entre empresaris, injectant autoestima i seguretat, donant noves idees, perspectiva de mercats i il·lusió per a nous projectes. Enhorabona pel treball i els resultats obtinguts.

 4. Montserrat Clapers Aibar - http://www.gaiamoia.com diu:

  Els tallers i l’assessorament han sigut molt profitosos per nosaltres. Hem après molt del Josep i la Inma.
  Uns grans professioonals. Felicitats per la feina i la paciència que teniu amb nosaltres!!!

 5. Moltes gràcies Josep i Inma. Explicació interessant al Moianès sobre Turisme Actiu i Natura. És d’agrair l’esforç que feu per tenir la informació super-actualitzada.

  Desitjar-vos sort i que pugueu seguir donant llum als professionals del sector durant molts anys!

  Salut,

 6. Vaig trobar el taller molt interessant i impartit de forma molt atractiva, felicitats per la vostra feina i per fer-la de forma tan apassionada.
  Fins un altre (espero) !
  Moltes gràcies

Fes una Ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *