El 1993 es va fundar ECOTRANS, xarxa europea d’experts i d’organitzacions que treballen en temes de turisme, medi ambient i desenvolupament regional amb la finalitat de promoure bones pràctiques i afavorir el turisme sostenible a Europa.

ECOTRANS logo

ECOTRANS gestiona el portal DestiNet, i està registrada com una entitat associada a les Nacions Unides pel Desenvolupament Sostenible

També és membre fundador del “Global Sustainable Tourism Council”  i del “Global Partnership for Sustainable Tourism” .

Des de 1994 ha publicat i actualitzat contínuament una llista global d’eco etiquetes, amb l’objectiu de promoure la transparència en aquest camp. Es pot consultar a la web de DestiNet a la secció de notícies, que està disponible en anglès, alemany, francès i espanyol. Consulta la llista d’eco etiquetes clicant aquí.

Aquest 2014 ha actualitzat, amb la col·laboració d’altres entitats la “Guide through the Label Jungle” que inclou la descripció exhaustiva de 20 certificacions per saber quins són els criteris, qui hi ha al darrera o quin és el seu àmbit d’actuació.

ECOTRANS

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top