Cinque Terre entre les 10 rutes de senderisme més interessants d’Europa segon lonelyplanet

El senderisme cada vegada és més popular i per això, han augmentat el número de webs i xarxes socials dedicats a aquesta activitat. En aquest cas, volem fer esment del post de la web francesa de lonelyplanet que tria el Parco Nazionale delle Cinque Terre d’Itàlia entre les millors rutes de senderisme europees.

Cinque Terre, a la Liguria italiana, a 1 hora de Pisa, és una de les destinacions més reconegudes i ben posicionades entre els operadors de turisme de natura i senderisme internacionals.

Els camins preparats per a les activitats de senderisme, són un dels productes estrella de la zona i estan molt vinculats als paisatges rurals. Es busca que els visitants puguin viure experiències, conèixer i aprendre del territori.

El Parc rep més de 2 milions de visitants anuals, el 80% dels quals correspon a públic internacional, amb una presència majoritària de turistes d’Estats Units, Austràlia, Nova Zelanda, Japó, Alemanya i Regne Unit.

Una de les activitats més notables del Parc és la promoció dels productes agroalimentaris i cosmètics a través de la marca “Parco Nazionale delle Cinque Terre”. Ofereix una gamma molt àmplia de productes relacionats amb la producció vitivinícola, espècies, salses elaborades a partir de productes locals (pesto, salsa d’anxoves, salsa de pebrot, etc.) i productes d’eco-biocosmètica, també a partir de productes naturals de la zona.

Segons la web francesa lonelyplanet les 10 rutes de senderisme més interessants d’Europa són:

  1. Senderisme als Carpats (Romania)
  2. Reserva Natural Karadag (Ucraïna)
  3. Muralla d’Adriano (Anglaterra)
  4. Via Algarviana (Portugal)
  5. Circuit de Senderisme UKK (Finlàndia)
  6. Tour du Mont Blanc (França, Suïssa, Itàlia)
  7. Cinque Terre (Itàlia)
  8. Costa de Granit Rosa (Bretanya, França)
  9. Pujada a la muntanya de l’Olimp (Grècia)
  10. Camí de Santiago (França i Espanya)

Pots veure l’article complet clicant aquí 

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top