Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

14La Xarxa Europea de Territoris Surers, RETECORK ha publicat un manual de creació de producte turístic en territori surer amb l’objectiu principal d’aprofitar els recursos naturals i culturals d’aquests territoris per crear productes singulars i sostenibles.

Pretén promoure el desenvolupament local a través de la preservació dels valors paisatgístics i culturals vinculats al suro. Per això des de RETECORK, s’aposta pels models de turisme responsable que implica el compromís de respectar els llocs de destí, prioritzant els interessos de les comunitats i la conservació de l’entorn natural i cultural. El lema que resumeix aquest compromís és “millors llocs per viure, millors llocs per ser visitats”.

2

La intenció del manual és facilitar informació de base, metodologia i enfocaments pel disseny de productes turístics competitius. Les dades i orientacions que s’ofereixen parteixen d’anàlisis d’experiències nacionals i internacionals en turisme sostenible i dels coneixement dels valors ambientals, socials i singulars dels territoris surers.

El manual –en format online- s’ha publicat en castellà i anglès i va adreçat als agents turístics públics i privats de zones amb patrimoni natural i cultural vinculat al suro així com als operadors, mitjans de comunicació i altres prescriptors interessats en implicar els visitants en la conservació i difusió d’aquests paisatges únics a tot el món, que es troben únicament en pocs llocs de la Mediterrània Occidental.

Clica a la imatge per obtenir el manual de Creació de Producte Turístic en Territori Surer:

Manual de creació de producte turístic en territori surer

Si vols saber més sobre RETECORK, DCB Turisme i Desenvolupament Local va fer un article sobre el projecte que podràs trobar a http://www.decaba.com/retecork2013/ o visita la web de la xarxa a http://www.retecork.org/index.php?menu=inicio on podreu trobar recursos i informació que complementen aquest manual.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top