Carta de Serveis DECABA

DECABA Turisme i Desenvolupament Local hem preparat una carta de serveis, orientada a les petites i mitjanes empreses del sector turístic , així com a associacions i organitzacions empresarials i territorials.

Arran de fer un seguiment exhaustiu de les tendències dels mercats europeus en turisme actiu, cultural, de natura i de descoberta dels territoris, disposem de informació rellevant que ens permet donar suport a la configuració de productes turístics que s’adaptin a aquests mercats.

En concret, la base de dades de DECABA compta amb informació exhaustiva de més de 700 operadors turístics especialitzats i dels seus productes, a més d’associacions i mitjans de comunicació de referència de 7 països europeus.

Molts de vosaltres coneixeu els nostres serveis a través d’entitats públiques de suport al desenvolupament local i/o dels cursos que hem realitzat per Ajuntaments, Consells Comarcals, associacions de municipis, Universitats o col·legis professionals. Ara us convidem a visualitzar la nostra carta de serveis renovada en matèria de dinamització, gestió, comunicació i comercialització turística per ajudar al sector privat a adaptar-se a les noves tendències turístiques i optimitzar els seus recursos.

Esperem que la carta sigui del vostre interès. Estem a la vostra disposició per atendre les vostres consultes i possibilitats de cooperació a [email protected] o al telèfon 972 750747.

Descarrega el Prezi aquí.

Scroll to Top