Equip

Josep Capellà

Expert en turisme amb 30 anys d’experiència en la gestió pública del turisme.

Direcció de programes de dinamització turística relacionats amb la posta en valor del patrimoni cultural i dels recursos mediambientals.  Identificació de fonts de finançament, remodelació d’organismes de gestió turística i econòmica local, detecció de nous mercats  i de potencial del sector, així com la seva promoció.Inma Ballbé

Professional amb més de 25 anys d’experiència en gestió comercial,  organització interna i obertura de nous mercats per a empreses del sector turístic i tecnològic.

En el sector de la consultoria turística, ha participat en projectes molt diversos, incidint principalment en la recerca i anàlisi de la demanda turística europea i dels productes turístics de natura i cultura que ofereixen els operadors.

Ignasi Capellà

Sociòleg amb més de 7 anys d’experiència professional en desenvolupament econòmic i turístic, comunicació i màrqueting, programes europeus i comerç internacional. Especialitzat en innovació i noves tecnologies aplicades al turisme. Acreditat amb la certificació PM4ESD de gestió de projectes europeus de turisme sostenible.


Més una xarxa de col·laboradors que ens donen suport en els diferents projectes que portem des de la consultoria. Aquests col·laboradors tenen perfils diversos, incloent professionals freelance amb experiència constrastada en projectes de turisme i desenvolupament local, experts en comunicació i promoció turística, així com en programes europeus. També donem oportunitats a joves llicenciats i estudiants d’últim curs de carrera il·lusionats i amb moltes ganes de treballar.

Scroll to Top