Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Escut Consell Comarcal Pallars Jussà

Situada a mig camí entre els cims més alts del Pirineu i la plana de Lleida, si hi ha un adjectiu que caracteritza la comarca del Pallars Jussà és el contrast, i encara podem afegir que aquestes són unes terres i uns paisatges genuïns i amb caràcter“.

En el marc del programa Treball a les 7 Comarques del SOC (Servei d’Ocupació de Catalunya) l’any 2010 DCB Turisme i Desenvolupament Local va iniciar un procés de dinamització turística juntament amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà que ha permès avançar en la cooperació entre els diferents actors públics i privats de la comarca. Entre els resultats obtinguts hi ha el contacte amb operadors especialitzats en turisme actiu i de natura europeus, l’assistència a fires i esdeveniments, la promoció de la comarca a través de diferents publicacions i el contacte amb periodistes així com el suport a la formació dels empresaris turístics.

Pallars Jussà

Volem destacar així mateix la creació d’un dossier professional de presentació de la comarca, on s’inclou una recopilació dels 52 productes turístics adreçats a públics molt diversos, impulsats pels agents turístics que han participat en les accions.

Aquest dossier, en format modular, s’anirà actualitzant periòdicament i s’adaptarà perquè pugui realitzar diferents funcions en funció de les necessitats que es vagin plantejant: recepció de periodistes, presentació dels productes als operadors turístics, promoció de les activitats de senderisme, ecoturisme, gastronomia, ecoturisme o accions específiques adreçades al turisme familiar.

Dossier Professional Pallars Jussà

El dossier s’ha traduït a cinc idiomes (català, castellà, anglès, francès i alemany) i es pot descarregar a la pàgina web del Consell Comarcal del Pallars Jussà.

Artícle: DCB Turisme i Desenvolupament Local

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top