Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

El Cinquè Llac és un bon exemple de creació de producte turístic basat en els principis del turisme responsable, la conservació i valorització del territori, i la cooperació públic-privada. Aquest projecte ha sorgit a iniciativa d’un grup d’empresaris turístics de la comarca. Es tracte d’una ruta senderista de mitja muntanya que transcorre pel Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l’Alta Ribagorça, al Pirineu català. La ruta comença i acaba a la Pobla de Segur, i té una longitud de més de 100 quilòmetres dividits en 5 etapes.

La realització d’aquesta ruta permet descobrir el territori de manera integral, degustar els productes agroalimentaris de la zona, així com practicar senderisme en un medi natural poc conegut i d’una qualitat paisatgística excepcional. A més, fomenta la mobilitat sostenible a través de l’ús del transport públic. Recentment s’ha creat la pàgina web del producte, on s’hi pot trobar informació sobre la ruta, l’entorn, les empreses turístiques de la zona, un apartat de consells, una central de reserves i un espai on es poden descarregar gratuïtament mapes dels camins.

http://www.elcinquellac.com/

Etiquetes :

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top