(Català) Collegats, oportunitats de futur

Sorry, this entry is only available in Catalan and European Spanish.

3 Responses to (Català) Collegats, oportunitats de futur

  1. Gràcies per la resposta. Espero que els promotors i administració ho tinguin en compte. Sovint no és així per la pressió econòmica que ho justifica tot.

  2. Estem totalment d’acord que qualsevol activitat que es realitzi en aquest entorn, el primer element que s’ha de tenir en compte és l’impacte que pot generar en el medi natural. En aquesta taula, es parlava bàsicament d’activitats recreatives i turístiques que es realitzen en altres llocs i que tenen en compte l’impacte en el medi natural i també la seguretat dels usuaris. Qualsevol cosa que es faci a Collegats ho ha de tenir present com a requisit indispensable.

    Gràcies per les observacions.

  3. Heu parlat de “per fer compatible el binomi conservació i ús públic”. Tanmateix sols es percep que només heu parlat de turisme i en cap cas s’analitza la conservació o l’impacte del turisme en el medi natural… potser fora millor dir: “Collegats: opcions d’explotació”. Tot és vàlid però millor no enganyar-se. Si m’equivoco, tant de bo, m’ho podríeu aclarir? Sobretot si heu analitzat l’impacte del descens d’emgorjats sobre la flora i fauna aquàtiques i/o la transformació que té lloc en l’ecosistema dels rius-barrancs. I l’impacte sobre la nidificació o camps de vols de l’avifauna…

    Gràcies!

Scroll to Top