Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

La revista Turismo Sostenible Media ha entrevistat a un membre del nostre equip, Ignasi Capellà.

TSMedia és el primer canal de comunicació especialitzat en sostenibilitat hotelera i turística dirigit a empresaris i professionals del sector. Aquesta publicació comparteix la nostra filosofia de fomentar una activitat turística que sigui respectuosa amb el medi ambient i les comunitats locals, i que contribueixi al desenvolupament sostenible i econòmic de les destinacions.

L’entrevista que es va realitzar el passat mes de març, dóna a conèixer el perfil professional d’Ignasi Capellà i també de DCB Turisme. Amb més de cinc anys de experiència professional en el desenvolupament econòmic i turístic, comunicació i màrqueting digital, programes europeus i comerç internacional, l’Ignasi també està especialitzat en innovació i noves tecnologies aplicades al turisme, i és col·laborador de la Mobile World Capital Barcelona.

Web TSMedia

 

Seguint el fil de l’entrevista, Ignasi Capellà exposa la situació actual que viu el turisme a Espanya, i més específicament a la Costa Brava. Destaca algunes de les actuacions que es duen a terme en aquesta zona i la diversificació de l’oferta que estan impulsant moltes destinacions.

El replantejament de l’activitat turística ha de partir de l’anàlisi de la situació actual, aplicant criteris de desenvolupament local i sostenible  a nivell global de la destinació i no només de les empreses. Des de DCB Turisme treballem per millorar la qualitat i competitivitat turística de zones turístiques “madures” i també de zones amb poca incidència turística.

Podeu seguir llegint l’entrevista i conèixer una mica més els nostres projectes en aquest enllaç.

 

 

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

One Response to Entrevista a Ignasi Capellà a la revista Turismo Sostenible Media

  1. Es muy extrapolable el contenido de la entrevista al resto de España, sobre todo porque existen muchos territorios que acumulan retraso y fijarse en cómo se refinan los destinos “maduros”, ayuda a desarrollar los incipientes con certeros criterios.
    Un saludo ¡!

Scroll to Top