Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324
Escribe una Reseña
  1. Joan Vilar Pi- Estudiant dice:

    Sóc estudiant del doble grau de Turisme i ADE del Tecnocampus Mataró i durant gairebé 5 mesos he estat de pràctiques a DECABA, i només puc dir gràcies!

    Tant a nivell professional com a nivell personal, l’Inma i en Josep són un 10. Durant aquest temps que he estat amb ells fent les meves pràctiques universitàries de turisme he estat aprenent en tot moment gràcies a que són dos professionals extraordinaris i que DECABA, tot i la seva, a priori, petita mida, és una gran empresa del sector turístic i de molta consideració per prendre exemple.

    Les tasques que he realitzat han servit per aprendre tota l’estona i créixer a nivell professional en el que tot just és l’inici de la meva carrera. I tot i que la part de formació és molt important i del que m’ha servit més, el que guardaré amb més bon record és el bon tracte i el bon fer de l’Inma i en Josep.

    Inma i Josep, moltes gràcies per tot el que m’heu aportat, i de veritat espero que ens tornem a trobar aviat!

Deja una Reseña

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *