Tallers de turisme de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona

Enguany hem començat a participar en les accions de formació per agents turístics englobats en els “Tallers de Turisme” de la Diputació de Barcelona i la Cambra de Comerç de Barcelona. Aquests tallers tenen per objectiu facilitar a les empreses i a les entitats gestores del territori les tècniques i eines d’optimització, i contribuir així  a millorar el posicionament de les empreses i destinacions. Entre altres, hi ha tallers dirigits a la creació de producte per nínxols concrets (MICE, cicloturisme, …), a la optimització de les estratègies de comunicació i màrqueting online, a la gestió de reputació online, o al màrqueting de la sostenibilitat (aquest últim impartit pel catedràtic de la Universitat de Surrey i bon amic nostre Xavier Font).

De DCB Turisme s’han programat els següents cursos i tallers:

LA SOSTENIBILITAT: UNA OPORTUNITAT PER A LES EMPRESES TURÍSTIQUES I LES DESTINACIONS”.

  • Vilanova i la Geltrú (Garraf), 28 de maig

«TALLER DE CREACIÓ DE PRODUCTE: COM SERÀ EL TURISME DE NATURA DEL FUTUR?«

  • Puig-Reig (Berguedà), 12 de juny
  • Sant Quirze Safaja (Moianès), 18 de juny
  • Vilafranca del Penedès (Alt Penedès), 4 de juliol
  • Manresa (Bages), 14 de novembre

En aquests tallers, entre altres temes parlem del creixement que estan experimentant els nínxols de turisme actiu i de natura, les tendències que s’estan imposant en els mercats, i com els destins i les empreses es poden adaptar a aquestes noves tendències a través de casos pràctics de diversos territoris. La part final del taller consisteix en un treball d’anàlisi de productes reals de diferents operadors i allotjaments, identificant recursos, perfils de potencials clients, aspectes bàsics i valor afegit dels productes més les estratègies per fer arribar aquests productes als mercats.

El resultat ha estat molt satisfactori, amb una mitjana de 20 assistents per cada sessió, i comentaris molt positius per part de les empreses participants com els que es poden trobar a l’apartat “Què diuen de nosaltres?” al nostre web.

Us deixem algunes fotos de les sessions.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme

 

Los comentarios están cerrados.

Scroll to Top