Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

El passat dimecres 8 de juny vam participar en un taller a Gijón sobre creació i comercialització de productes turístics sostenibles, organitzat per Gijón Calidad Turística i el Club d’Empreses de Turisme de Negocis d’Astúries en el marc del programa Gijón Turismo Responsable. Josep Capellà va ser l’encarregat de dirigir el curs sobre el potencial d’aquests productes en els mercats turístics nacionals i internacionals.

L’objectiu de la sessió era oferir pautes per ampliar la gamma de productes/propostes turístiques sostenibles que ofereixen les empreses;  i adaptar els serveis que s’ofereixen als diferents segments de clients, posant molt èmfasi en la comunicació i promoció.

L’estructura de la sessió va consistir en un primera part d’introducció teòrica tot i que amb molts exemples, on es va parlar de la necessitat de crear productes turístics sostenibles i que siguin visibles en els mercats,  i de quines són les tendències de la demanda europea de turisme sostenible.   La segona part va ser una dinàmica de creació de producte turístic en base a l’anàlisi per part dels propis assistents, d’exemples reals que comercialitzen diferents operadors dels mercats europeus i americà.

Les claus per la creació de productes turístics responsables es vinculen a la sostenibilitat, la singularitat o diferenciació del producte, la segmentació – dirigint-se a una demanda més específica amb un producte especialitzat -, la relació qualitat-preu i l’ús de les noves tecnologies per comercialitzar i fer arribar el nostre producte al públic final.

La sessió va comptar amb la participació de 14 assistents del teixit empresarial turístic de Gijón. Va ser un plaer compartir la sessió amb ells i aprendre dels productes que van dissenyar.  Aquí us deixem algunes fotografies de la sessió.

 
Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme

 

 


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top