Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Presentació dels indicadors ETIS a la Comissió Europea

El passat divendres 4 de juliol vam asistir a la presentació dels European Tourism Indicators System for Sustainable Management at Destination Level, també coneguts com ETIS, a la seu de la Direcció General d’Industria i Empresa de la Comissió Europea, a Brussel·les.

Els ETIS són un procés per gestionar, monitoritzar i augmentar la sostenibilitat dels destins turístics europeus, impulsat per la Direcció General d’Industria i Empresa de la Comissió Europea. En un post anterior del nostre blog explicàvem en què consistien aquests indicadors.

Actualment s’inicia la segona fase de proves pilot per a la implementació dels ETIS, i s’han seleccionat 110 destins . Alguns territoris catalans en els que DCB Turisme i Desenvolupament Local estem col·laborant han estat seleccionats per posar en marxa i testar aquests indicadors per tal de poder millorar la seva gestió com a destí turístic. Aquests territoris són la comarca del Pallars Jussà i els municipis de Torroella de Montgrí – l’Estartit i de Llançà.

Altres destins seleccionats han estat la ciutat de Barcelona i la Diputació de Barcelona.

Com s’ha indicat, en la segona fase per implementar aquests indicadors, 110 destins han estat seleccionats i el termini per portar a terme aquest procés té una durada de 9 mesos. Cal tenir en compte la complexitat, doncs en la primera fase de les proves pilot, només 26 dels 104 destins van portar a terme tot el procés.

Aquestes són algunes de les fotos de la presentació.

Presentació ETIS Comissió Europea Presentació ETIS Comissió Europea Presentació ETIS Comissió Europea Presentació ETIS Comissió Europea

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top