Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Festival Mondial de l’Image Sous-Marine Marseille 2011 – Forum des Océans

Un any més, he pogut participar com a membre de jurat de llibres  i guies, a la 38ena edició del Festival de la Imatge Submarina, a Marsella. En l’edició del 2010 vaig tenir ocasió d’assistir a aquest Fòrum del qual se’n va fer una ressenya en aquest mateix blog. http://www.decaba.com/festival-de-limage-sous-marine/

Enguany, la nova edició d’aquest fòrum va voler donar un recolzament decidit a la declaració del futur Parc Nacional de les Calanques, al costat de Marsella, que compta amb el suport de científics i divulgadors del medi marí a França, com el Professor Nardo Vicente, el cineasta Christian Pétron i tants altres.

En aquest context, vaig tenir l’oportunitat d’explicar l’experiència de les Illes Medes, amb motiu de la celebració dels 20 anys de la seva Declaració com a Reserva Marina, i l’impacte socioeconòmic i de prestigi per a la destinació turística de l’Estartit, que representa la protecció.

Per finalitzar, es va passar el film de Manel  González i Montserrat Aran, encarregat  pel Parc Natural del Montgrí, Illes Medes i Baix Ter, sota el nom de 20 anys d’Àrea Protegida de les Illes Medes.

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top