Forum_Anders_ReisenForum Anders Reisen és una associació de 139 agents de viatges que s’han compromès amb el turisme sostenible.  El seu nom ve a significar “viatjar d’una altra manera”.

 Incorporen la triple dimensió de la sostenibilitat –mediambiental, social i econòmica-, i tenen en consideració tant les diferents etapes del viatge (transport, allotjament, excursions, …) com les operacions pròpies de la gestió comercial (ús de paper, contractació laboral, etc.).

 Tots els membres de l’associació es comprometen a complir els criteris que s’estableixen i a passar per un procés d’avaluació de la seva Responsabilitat Social Corporativa.

Us animem a conèixer a fons aquests criteris –molt interessants a ser coneguts per tots els que estan interessats en captar clients i agències alemanyes de turisme de natura- .

Tot i que estan en procés de revisió que es validaran el maig de 2014, es poden descarregar en la seva versió anglesa clicant a la següent imatge:

Forum Anders Reisen_ENG

Cada any, aquesta associació d’agències de viatge alemanyes prepara un catàleg que anomena Reiseperlen “Les perles dels viatges” amb una selecció de propostes de viatges dels seus associats. Enguany de Catalunya surt una proposta de l’agència MITourA que proposa una ruta itinerant de 12 dies des de Barcelona fins a Bilbao, per grups reduïts que combina el senderisme amb les visites culturals.

One Response to Forum Anders Reisen, compromesos amb el turisme sostenible

Scroll to Top