Campanya de reciclatge de taps de suro “Gràcies a tu”

Miquel Alimentació, RETECORK i ICTA  van presentar el passat dia 4 de maig a Palafrugell la campanya “Gràcies a tu”, la primera campanya que té per objectiu la sostenibilitat de les suredes i la millora del medi ambient a través del reciclatge dels taps de suro.
En el marc d’aquesta campanya, que s’implementarà simultàniament a 250 establiments de diferents comunitats autònomes de l’Estat espanyol, s’instal•laran uns contenidors específics on els clientes podran dipositar els taps de suro. Els taps recollits es traslladaran a empreses especialitzades que els reutilitzaran en altres aplicacions. Quan els clientes entreguin un nombre determinat de taps, se’ls obsequiarà amb un regal fabricat amb suro, promovent així la seva implicació amb el reciclatge i donant a conèixer els valors ambientals dels espais naturals surers i la seva sostenibilitat.
La campanya inclou una aportació econòmica de Miquel Alimentació Grup que serà destinada a accions de caràcter silvícola en determinades zones de suredes de l’Estat espanyol, les quals seran gestionades per ICTA (Institut de Ciència i Tecnologia Ambientals) i RETECORK (Xarxa Europea de Territoris Surers).

http://www.retecork.org/noticies.php?idioma=es&id=72

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top