Nova oportunitat per a destins turístics sostenibles de ser reconeguts com a Green Destination 2018

La 4ª edició dels Sustainable Destinations Global Top 100 ja està en marxa!

15 de febrer – Data límit per a la presentació de candidatures.

L’organització Green Destinations està formada per algunes de les entitats i xarxes de turisme sostenible líders del món. Mitjançant aquests premis es busca destacar històries d’èxit en gestió sostenible de destins turístics, així com fomentar l’intercanvi de bones pràctiques amb l’objectiu de crear destins millors per a les comunitats locals i els viatgers.

Com a resposta a l’augment de la resistència local contra el turisme massiu, en aquesta edició es fa una crida especial als destins que estan treballant en la prevenció i gestió de casos de massificació turística. Així, el lema per a la edició d’aquest any és “TURISME PER BENEFICIAR A LES COMUNITATS LOCALS”.

Els premis reconeixen l’excel·lència en aspectes relacionats amb l’oferta de qualitat del destí pels viatgers, en un o més dels següents aspectes:

  • Gestió de destins
  • Natura, fauna i paisatges
  • Medi ambient i clima
  • Cultura i tradició
  • Benestar social
  • Empreses i acollida

El període de presentació de candidatures està obert fins el 15 de febrer, i la participació és gratuïta a través d’un formulari online d’autoavaluació del destí.

Com ja vam informar en aquest blog, Torroella de Montgrí – l’Estartit va ser reconeguda l’any passat com una de les 100 Green Destinations, i Josep Capellà va tenir l’ocasió de participar en la gal·la que es va celebrar a Portugal juntament amb representants polítics del municipi. Això va generar un impacte mediàtic  del destí, així com un important reconeixement públic així com un motiu de satisfacció pels residents.

Recomanem als gestors públics de destins que estan portant a terme projectes turístics sostenibles a entrar en l’apartat 2018 Top 100 de la web de Green Destinations i presentar candidatura. Des de DCB Turisme oferim suport per preparar candidatures de destins que vulguin ser reconeguts com a Top 100 Green Destinations 2018.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top