La Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya ha anunciat que s’ha obert el termini de presentació de candidatures als Guardons del Turisme de Catalunya 2015. Aquests guardons van dirigits a persones físiques, institucions, corporacions, entitats o establiments relacionats amb activitats turístiques o d’interès turístic que hagin contribuït al desenvolupament turístic de Catalunya.

Tal com s’anuncia a la convocatòria oficial, l’objectiu d’aquests premis és reconèixer l’esforç i la dedicació de persones, empreses i institucions, públiques i privades, en favor del turisme, així com estimular comportaments professionals i actuacions, individuals o col·lectives, que col·laborin a millorar la imatge turística de Catalunya i dels serveis turístics.

En la convocatòria d’enguany es lliurarà una Medalla del Turisme o un Diploma Turístic de Catalunya per a cadascuna de les quatre categories següents:

– Turisme responsable
– Millor experiència turística
– Millor projecte de coneixement i recerca aplicada al sector turístic
– Innovació

En la categoria de Turisme Responsable, es valoraran els següents criteris:

• Actuacions concretes que minimitzin els impactes ambientals, socials i culturals negatius, i que generin respecte entre els turistes i la destinació d’acollida.
• Contribucions positives a la conservació del patrimoni natural i cultural i a la preservació de la diversitat mundial.
• Actuacions que proporcionin experiències més agradables als turistes per mitjà de connexions significatives amb la població local i una major comprensió de les qüestions culturals i ambientals locals.

Hi ha temps per presentar candidatures fins el 31 de Maig de 2015, i podeu trobar més informació sobre aquests guardons al web de la Generalitat de Catalunya.

En l’edició de l’any passat, els guardonats van ser:

· Monnatura Pirineus, en la categoria de “Turisme Responsable”. Vídeo del guardonat.

· Cava & Hotel Mastinell, en la categoria de “Millor Experiència Turística”. Vídeo del guardonat.

· Dra. Maria Abellanet, en la categoria de “Millora del Coneixement i la Recerca Aplicada al Sector Turístic”. Vídeo del guardonat.

· Associació de Càmpings de Lleida, en la categoria d’”Innovació”. Vídeo del guardonat.

Des de DCB Turisme i Desenvolupament Local animem al sector turístic de Catalunya a presentar-se en aquests premis, que són una bona ocasió per fer un reconeixement públic del treball fet en favor del turisme de Catalunya i una bona eina de promoció i màrqueting per les empreses o organitzacions mereixedores dels Guardons.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top