Per a l’agència britànica FamiliesWorldwide, els GUFU (Grown Up Family Unit) són famílies amb fills ja crescuts però que encara volen fer activitats i vacances tots junts, i que busquen aprofitar-se els millors preus viatjant fora de les vacances escolars. Aquesta agencia ha obert una nova línia de productes per aquest grup que pot ser molt interessant per a les destinacions.

GUFU

Families Worldwide programa viatges d’aventura i d’activitats per famílies amb nens, arreu del món. Aquesta agència anglesa és una de les marques del grup d’agències Chamaleon Worldwide Travel especialitzades en diverses activitats: Walks, Dive, Wildlife, Schools i Oceans, tots ells acabats amb la terminació “Worldwide”.

No us perdeu la seva newsletter del mes d’octubre que podeu veure clicant aquí 

Newsletter GUFU

Des de DCB Turisme i Desenvolupament Local anem seguint bona part de les newsletters que van enviant els operadors d’arreu del món. Aquest exercici d’actualització continua ens permet detectar tendències que van sorgint als diferents mercats emissors, i la presència de noves destinacions en la seva programació.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top