L’ Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Barcelona, amb la col·laboració de Turisme de Barcelona, ha publicat la Guia de congressos més sostenibles i la Guia d’hotels més sostenibles, amb l’objectiu de difondre criteris d’actuació per aconseguir fer més sostenibles les empreses i activitats del sector. Aquestes dos guies formen part de la col·lecció Barcelona pel Medi Ambient.

D’una banda, la Guia de congressos més sostenibles pretén oferir informació, consells i eines pràctiques que siguin d’utilitat per als actors implicats en l’organització de congressos. També proposa criteris d’actuació per reduir els impactes ecològics negatius derivats de la celebració de grans esdeveniments, com fires i congressos. A més, inclou un recull de bones pràctiques ambientals que s’han realitzat en altres congressos organitzats tant a la ciutat com arreu d’Europa.

D’altra banda, la Guia d’hotels més sostenibles presenta un seguit de mesures, mecanismes i pautes de treball per implementar en cadascuna de les àrees i instalacions dels hotels, amb l’objectiu de minimitzar l’impacte ambiental de l’establiment. Pensem que són dos bons instruments per millorar els serveis turístics de la ciutat de Barcelona, que de ben segur poden contribuir així mateix a enfortir la seva imatge turística, ja que aquestes guies aborden aspectes de sostenibilitat ambiental, molt ben valorades i fins i tot exigides en alguns casos, en els mercats europeus.
foto20guies

Etiquetes :

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top