Montseny-Guilleries presenta diversos projectes que li permetin consolidar-se com un destí de turisme de natura

diapo_-1_web3Els territoris situats a aquesta zona en la què es troba el Parc Natural del Montseny (Reserva de la Biosfera per la UNESCO), han estat des de fa més de 100 anys vinculats al excursionisme i al turisme residencial i balneari.

Els seus paisatges i entorn natural gaudeixen de molt prestigi, però segurament la seva proximitat als grans centres urbans, ha fet disminuir els darrers anys el seu posicionament com a destí turístic de natura, per atraure visitants a passar uns dies i descobrir els seus recursos.

La Federació d’Empresaris Turístics Montseny-Guilleries que agrupa més de 160 empreses de la zona, conscient d’aquesta problemàtica, va organitzar el passat 17 de novembre a Viladrau, amb el suport tècnic de DCB Turisme i Desenvolupament Local, la I Jornada de Turisme de Natura a Montseny Guilleries, amb un gran èxit de participació.

La Jornada va comptar entre els ponents, amb representants de la Direcció General de Turisme de la Generalitat de Catalunya, del Parc Natural del Montseny, de la Diputació de Girona i es va presentar l’Estratègia de Desenvolupament del Turisme de Natura a Montseny-Guilleries, redactada per Josep Capellà a finals del 2008.

Es va presentar així mateix l’experiència de Itinerànnia, xarxa de senders de 2.500 kms. entre 3 comarques (Ripollès, Garrotxa i Alt Empordà) i es va comptar amb l’opinió experta de la representat a Espanya de Wandermagazin (principal revista alemanya de senderisme) i de Gonçal Portabella, en nom de l’Associació Catalana d’Empreses de Senderisme, que entre els seus clients figuren alguns dels principals operadors europeus especialitzats en turisme de natura.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top