L’Institut per al Desenvolupament de l’Alt Urgell i l’Aran (IDAPA) organitza regularment jornades relacionades amb diferents aspectes sobre el senderisme, com els models de gestió dels camins, les estratègies de promoció i comercialització de productes, el treball en xarxa i la cooperació territorial.
http://www.idapa.cat/noticies/detall/experiencies_en_gestio_de_camins_mobilitat_i_turisme_a_lalt_urgell

El passat 24 i 25 de maig es va celebrar una d’aquestes sessions a Talarn (Pallars Jussà) que portava per títol “El senderisme, activitat emergent i recurs estratègic del model turístic pirinenc”. En aquesta sessió, Josep Capellà va participar amb una ponència sobre la coordinació de les iniciatives locals de senderisme com a estratègia de treball, i va moderar una taula rodona que portava per nom ”Cap a la taula de senderisme del Pallars Jussà”.

triptic_gcaminspjussa

En aquesta ocasió s’organitza un viatge d’estudis a Andorra pels dies 20, 21 i 22 de setembre , i entre d’altres activitats hi ha prevista una taula rodona que porta per títol “El senderisme en els territoris pirinencs” en què hi participa entre d’altres Adriana Ramon, coordinadora de la xarxa Itinerànnia (www.itinerannia.com).
Aquest cop Josep Capellà no podrà participar en aquestes jornades per motius d’agenda, però estem segur que serà una jornada molt profitosa.
Pel pròxims 18 i 19 d’octubre està previst realitzar una altre sessió que porta per títol “Experiències en gestió de camins, mobilitat i turisme a l’Alt Urgell”.

tript_jornada_senderisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top