Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

172-labalagere2L’illa de La Palma acollirà el proper 2, 3 i 4 d’octubre el Festival de Senderismo y Montaña La Palma 2009, dins del marc del 40è Congrés Mundial del Senderisme. El congrés serà organitzat per la European Ramblers Association (ERA), que aglutina més de 50 associacions, de les quals 8 són de l’estat espanyol. La resta provenen de 25 estats europeus, d’Israel i del Marroc i representen a més de cinc milions de membres. Algunes d’aquestes organitzacions ja són centenàries, com ara la d’Alemanya.

Jornades dedicades als discapacitats

Els seminaris d’aquest any tindran com a eix principal l’adaptació de les rutes del senderisme per a persones discapacitades. L’objectiu de l’ERA és treballar perquè aquells qui organitzen i ideen les excursions tinguin sempre en compte aquell públic que es pot trobar amb dificultats i “handicaps”.

A més, es realitzaran diverses activitats i itineraris destinats tant al consumidor més especialitzat i esportista com al públic més familiar per poder gaudir de la natura i l’aventura que ofereix el paisatge de la Palma.

DCB – Turisme i Desenvolupament Local

37-walksworldwide1DCB està treballant en diferents projectes relacionats amb el turisme actiu i de senderisme, com ara els estudis dels mercats de natura i de senderisme de França, Regne Unit i Alemanya, entre d’altres, en el marc del programa Itinerànnia.

http://www.senderosdelapalma.com/wordpress/2009/03/23/festival-de-senderismo-y-montana-la-palma-2009/

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top