Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Curs “Managing your Tourism Business” promoguts per la Comissió Europea

El Digital Tourism Think Tank juntament amb la Direccio General de Industria i Empresa de la Comissió Europea han creat una sèrie de 6 esdeveniments virtuals dirigits a petites i mitjanes empreses d’Europa per inspirar i millorar els aspectes virtuals dels seus negocis, així com per fomentar la interacció entre empreses turístiques de diferents països.

Logo  DG Industria i Empresa CE

Aquests esdeveniments, liderats per experts de la industria turística, tractaran temes vinculats a com els visitants utilitzen les noves tecnologies per descobrir, planificar i compartir, així com millorar, les seves experiències de viatges. Es volen oferir eines i idees que siguin aplicables en el dia a dia dels negocis de les pimes a través de l’exemple d’una jove emprenedora que intenta establir un negoci propi en el món del turisme.

Les sessions començaran al gener del 2015, però Ignasi Capellà va ser convidat a participar d’una sessió introductòria aquest desembre.

El curs tractarà les següents temàtiques:

1. Els visitants del teu negoci d’avui dia

2. Marketing online pel teu negoci

3. Gestionant la teva reputació online

4. La importància del contingut

5. Triumfant en el món social

6. Pensant en mòbils

La Comissió Europea està promovent la participació de les pimes europees del sector turístic. Les 6 sessions es gravaran i es penjaran al Youtube perquè pugin ser consultades per qualsevol persona o institució interessada.

Podeu trobar més informació sobre el curs clicant aquí.

 

 

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top