Ignasi Capellà torna a col·laborar amb la iniciativa Mobile Ready, impulsada per la Mobile World Capital Barcelona

Apropar la tecnologia a la ciutadania a través de solucions digitals és l’objectiu del Mobile Ready, una iniciativa impulsada per la fundació Mobile World Capital Barcelona (MWCB) dins el seu programa mLiving. L’any 2016, Mobile Ready ha proposat una ruta a través de 4 experiències innovadores, gratuïtes i aptes per a tots els públics en diferents espais de Barcelona coincidint amb la celebració del Mobile World Congress 2016. Ignasi Capellà ha tornat a col·laborar amb la Mobile World Capital Barcelona per 2on any consecutiu.

L’edició d’enguany de Mobile Ready s’ha centrat en com les tecnologies impacten en l’experiència de compra i en la mobilitat a les ciutats, aspectes claus pel dia a dia dels ciutadans. Els participants han pogut descobrir com les tecnologies impacten a l’hora de confeccionar una llista de la compra digital, com ajuden a facilitar la compra en un supermercat,  com permeten tenir molta més informació sobre un producte (ja sigui de mobiliari o articles esportius) o com el futur de la mobilitat passa per vehicles connectats a Internet que són capaços de interactuar amb el seu entorn.

Podeu trobar molta més informació sobre aquesta iniciativa a la pàgina web de la Mobile World Capital i veure el vídeo resum de la iniciativa.

Mobile Ready 2016 from Mobile World Capital on Vimeo.

 

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top