La Comissió Europea, a través de la EASME (Executive Agency for Small and Medium-sized Enterprises), ha publicat una nova convocatòria de projectes anomenada Nautical Routes for Europe. Tot i dependre dels fons europeus de política marítima i pesquera (European Maritime and Fisheries Fund) el turisme hi té un paper preponderant.

L’objectiu del programa, en aquesta primera edició, és donar suport al desenvolupament de productes turístics transnacionals a través de la creació de rutas temàtiques en àrees costaneres on ja s’hi porten a terme activitats i esports nàutics.

Per presentar-se a la convocatòria, els projectes han des ser compartits entre com a mínim 2 àrees costeres de 2 països europeus diferents, i anar adreçats a la promoció de productes turístics per a practicants d’activitats i esports nàutics. Així mateix, es valora positivament que aquests productes turístics nàutics es duguin a terme en llocs on hi hagi elements de patrimoni cultural i/o natural, on es practiqui l’ecoturisme o el turisme gastronòmic, entre d’altres activitats.

Els projectes poden tenir un pressupost de entre 50.000 i 300.000 euros, i els 5 o 6 que siguin elegits obtindran un finançament de la Comissió Europea de fins el 80% del cost total del projecte. L’ execució pot durar com a màxim 24 mesos, i la data límit per presentar propostes acaba el 15 de març de 2017. Per a més informació, podeu visitar la web de la EASME.

@Ignasi_CB

Stromboli – Itàlia

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top