Newsletters d’operadors de turisme actiu i d’aventura

L’operador canadenc G Adventures va fer el mes de juny una petita enquesta als seus clients per conèixer quines eren les temàtiques preferides de les newsletters que envien.

Els resultats, malgrat que no diuen el nombre de persones que han contestat, mostren que els interessa principalment llegir sobre destinacions poc conegudes “unexplored”, sobre història i sobre natura. Les descripcions de viatges en particular i de fets concrets de senderisme, desperten un menor interès.

També comenten que els agrada llegir les newsletters setmanalment i que ho fan habitualment des de l’ordinador o des de la tablet.

Això ratifica el què ja hem anat veient en els anàlisis que DCB venim fent des del 2008, que es basen en l’observació de catàlegs, webs i newsletters de més de 700  operadors europeus i americans, i de les paraules clau que utilitzen per a la descripció de les seves ofertes. Cada mes rebem més d’un centenar de newsletters diferents amb informació sobre productes turístics i altres temes que ofereixen aquests operadors als seus clients.

Per això, també considerem que és una bona pràctica des dels destins turístics el fet de mantenir contacte amb els responsables de comunicació d’aquests operadors, per nodrir-los amb noves ofertes i propostes dels destins que representen.

 

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top