Families Worldwide és una agència britànica que sempre ens agrada seguir des de DCB. Per això, com fem amb molts altres operadors internacionals, estem abonats a les seves newsletters i aprenem de com dissenyen els productes per als seus clients, com s’ho fan per arribar a diferents segments (fins i tot les famílies són molt diferents entre elles!) i sobretot com comuniquen.

L’octubre del 2014 vam incloure un post sobre els GUFU… que us invitem a recordar.

Què us sembla la newsletter de la setmana passada? La podeu veure aquí.

3 reasons why Croatia is for you:

  • Fun-filled days (dies plens de diversió)
  • Healthy and tasty food (àpats saludables i saborosos)
  • Perfectly time one-week holiday (perfecte per vacances de 1 setmana)

En la mateixa newsletter, una estada per famílies amb fills adolescents al Pirineu d’Osca, amb seu al  valle de Hecho, Ansó i Berdún

Spanish_Pyrenees_Rafting.jpg

Aquests dies estem coneixent moltes empreses de la zona on conflueixen els rius Ter i Brugent  a cavall entre les comarques gironines de La Selva i de la Garrotxa.

A l’entorn s’hi poden fer un munt d’activitats similars a les que proposa Families Worldwide  –moltes d’elles gratuïtes-.  Però què ens estem trobant? en la major part dels casos ens diuen que ja les  proposen als seus clients quan ja hi són allotjats… Però serem capaços de fer-les més visibles a les nostres webs, a les nostres “ofertes”, com elements diferenciadors i singulars?

 

combinació terbrugent

 

 

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top