Noves tendències en turisme vinculades a les noves tecnologies

Les tendències de consum en el turisme estan canviant i les noves tecnologies estan penetrant cada cop més en aquest mercat. Per això, les empreses turístiques han de continuar apostant i innovant en el camp de les noves tecnologies i les xarxes socials, ja que el percentatge d’usuaris d’internet i la freqüència d’ús està creixent ininterrompudament entre la població espanyola en general i entre els viatgers en particular.

Però tot i aquesta tendència, cal tenir en compte que encara hi ha un segment important de mercat que no ha incorporat les noves tecnologies en els seus hàbits de consum. Aquesta és una de les conclusions de l’estudi Lookinside.travel, realitzat per Google, IET i Exceltur, el qual revela que a Espanya el 61% dels usuaris de mòbil no disposa d’internet ni té intenció de contractar-ne el pròxim any.

Per tant, cal continuar amb la innovació i el desenvolupament tecnològic en el món del turisme, però sense perdre de vista que una part important dels consumidors no utilitzen les noves tecnologies a l’hora d’organitzar els seus viatges

L’estudi també exposa que el 80% d’espanyols gasta menys de 500 euros l’any en viatges i que un 66% dels entrevistats acudeix a les valoracions d’altres usuaris a l’hora d’escollir les seves vacances.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top