Premis Turisme Responsable Catalunya 2014

Premis Turisme Responsable Catalunya 2014

Aquest any 2014 es celebra la 2ª edició dels Premis de Turisme Responsable de Catalunya, després que l’any passat es realitzes la primera edició en el marc del 7è Congres de Turisme Responsable en les Destinacions RTD-7. Aquest congrés de ressò internacional va tenir lloc a Barcelona a l’octubre de l’any passat i va incloure una visita a Torroella de Montgrí – l’Estartit.

Els Premis de Turisme Responsable de Catalunya es basen en els Premis Internacionals de Turisme Responsable i volen distingir i donar a conèixer casos de bones pràctiques de la indústria turística catalana. L’objectiu és promocionar aquella gestió turística que redueix l’impacte negatiu i augmenta els beneficis, no només per a l’empresa, sinó també per a la comunitat local, el medi ambient i els visitants. Hi ha temps per nominar fins el 15 de setembre a través de la pàgina web de la revista Descobrir, que enguany apadrina la cerimònia juntament amb la xarxa Responsible Tourism, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, l’Agència Catalana de Turisme, l’Ajuntament de Barcelona i Turisme Sant Ignasi – ESADE.

Per nominar empreses i establiments als Premis de Turisme Responsable de Catalunya 2014, cliqueu aquí.

Els premis consten de 5 categories:

– Millor experiència a l’aire lliure

– Millor contribució a la qualitat de vida de la comunitat

– Millor iniciativa d’estimulació de l’economia rural

– Emprenedoria en turisme responsable

– Millor esdeveniment responsable

Els guanyadors es faran públics el 20 de novembre, durant la festa d’entrega dels premis, que tindrà lloc al Museu del Disseny de Barcelona.

Us deixem un vídeo de resum sobre l’edició de l’any passat dels Premis de Turisme Responsable de Catalunya.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top