portada-uoc
El passat 16 d’abril es va presentar dins el marc del SITC (Salo Internacional del Turisme de Catalunya), el llibre GESTIÓN PÚBLICA DEL TURISMO, editada per la UOC (Universitat Oberta de Catalunya) que pretén cobrir un buit en l’àmbit de la gestió i la planificació de les polítiques turístiques i dels destins, per part de l’administració.

Es tracta d’una obra coordinada per Oriol Miralbell, en la qual han participat com autors Josep Capellà, Ramón Arcarons, Josep M. Pallàs i Francesc González Reverté. L’objectiu és reflexionar sobre el paper que la gestió pública del turisme té en l’èxit dels destins i analitzar les tendències actuals en la gestió de destins turístics, especialment en relació a la seva capacitat per impulsar iniciatives públiques de desenvolupament local, amb exemples extrets de les experiències catalanes, de l’estat espanyol i europees.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top