Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Rando Accueil, la xarxa francesa per les vacances en moviment

Rando Accueil 2200 establiments de tot tipus -entre ells un d’andorrà-, des d’hotels a càmpings, cases d’hostes o albergs formen part de la xarxa Rando Accueil, especialitzada en activitats de descoberta, de senderisme (a peu, amb bicicleta, a cavall, amb raquetes de neu o amb esquís) i d’esports a l’aire lliure en general.

L’etiqueta Rando Accueil garanteix uns establiments i serveis adaptats a les diferents modalitats d’excursionisme i de gran recorregut de senderisme. L’establiment associat proposa paquets i estades als senderistes i es compromet a estar obert al menys sis mesos a l’any.

Per tal de formar part de la xarxa, els allotjaments passen controls de verificació que permeten assegurar una qualitat tant en el servei com en l’oferta de natura i senderisme.

Rando Accueil ajuda als establiments que formen part de la xarxa donant-los suport en l’organització de la seva oferta turística (la realització de rutes de senderisme i d’estades) i participa en la seva promoció.

Rando Accueil

La xarxa també està autoritzada per l’organisme de qualitat francès Qualité Tourisme per tal de concedir la certificació de qualitat als establiments membres. Per altra banda, Rando Accueil col·labora amb els municipis i els actors locals (Comitès departamentals i regionals de turisme, parcs nturals regionals, oficines de turisme, etc.) però també amb els organismes nacionals de referència en l’àmbit del senderisme o altres esports en el medi natural  (Fédération Française de Randonnée, Fédération Française de cyclisme, Stations Vertes de Vacances, etc.)

El web compta amb un cercador d’establiments que permet escollir segons criteris (Label Qualité Tourisme, Label Tourisme & Handicap, Ecolabel europeu, etc.), la capacitat d’acollida de l’establiment o les tarifes.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top