A la reunió del Forum Turístic Europeu celebrat a Malta aquest mes de novembre,  el Sr. Antonio Tajani, Vicepresident de la Comissió Europea i responsable de la Direcció General de Indústria i Empresa, va donar a conèixer algunes dades que apunten a una recuperació en l’activitat turística a Europa.

S’estima que el turisme pot generar el 5% del PIB i donar feina a més de 10 milions de persones. En la seva intervenció el Sr. Tajani aposta per fer accions específiques en els mercats emergents, especialment la Xina, on hi ha el potencial més gran de creixement.

Al llarg dels sis primers mesos de l’any 2010, les arribades de turisme internacional cap a Europa han tingut un creixement del 9% pel que fa al mercat nord-americà, 8% del japonès, 18% de la federació russa, 19% de la Xina i 46% del Brasil. Les dades d’ocupació també han augmentat en un 5,4% en el primer quatrimestre.

Entre els temes tractats en el fòrum, es va debatre el valor de la marca EUROPA com a complement de les accions que es fan a nivell dels governs nacionals i regionals.

Les línies d’actuació que es proposen per enfortir aquest objectiu, són les següents:

• Estimulant la competitivitat en el sector turístic europeu.
• Promovent el desenvolupament d’un turisme sostenible, responsable i d’alta qualitat.
• Consolidant la imatge d’Europa vinculant-la a destinacions sostenibles i d’alta qualitat.
• Maximitzant el potencial que tenen les polítiques europees com instruments financers per al desenvolupament del turisme.

La nota de premsa complerta es pot trobar a:
http://ec.europa.eu/enterprise/sectors/tourism/index_en.htm


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top