Escriu una Ressenya
 1. vaig asistir al Taller ahir de turismo sostenible i i em va agardar molt,ens anira molt be pel projecte de remodelacio del nostre establiment.
  he apres moltes coses i tinc necesitat d’aprofondir en molts temes, gràcies per el taller.
  fins aviat
  MArta Hernando

 2. Grans professionals, amb molta experiència en el sector i amb clara vocació de promoure la sostenibilitat. He participat en vàries sessions formatives i n’estic plenament satisfet. Els recomano a qualsevol persona, empresa o administració que estigui interessada en contractar els seus serveis.

  Cordialment,

  Jesús Martín

 3. Professionalitat, claredat d’idees, una actitud de sempre voler ajudar, entregats, predisposició activa i positiva… són alguns dels adjectius que us descriuen. Ens veu ajudar molt a definir quin producte busquem oferir al nostre hotel i per a quin segment de població.
  Moltes gràcies pel vostre temps i per l’interès que esteu tenint en ajudar-nos a tirar endavant el nostre negoci.
  Seguirem en contacte i us recomanaria sempre!

 4. Anna Boneta- Green Destinations diu:

  Sóc una estudiant de màster que volent ampliar els meus coneixements i experiència en l’àmbit del turisme sostenible, vaig estar buscant organitzacions o empreses on poder fer-hi una estada de pràctiques sota la beca Erasmus +. Vaig estar setmanes enviant correus i omplint formularis sense obtenir respostes fins que finalment, gràcies a DCB i a aquest mateix blog, vaig saber de Green Destinations, una organització especialitzada en turisme sostenible i formada per algunes de les entitats i xarxes de turisme sostenible líders del món. Vaig posar-me en contacte amb ells i van accedir a acollir-me com a estudiant de pràctiques.

  La casualitat va voler que durant la meva estada a Green Destinations, una de les meves principals tasques fós organitzar l’entrega de premis anual que Green Destinations celebra a la fira ITB Berlin i que, precisament, la destinació guanyadora d’un dels premis fós Torroella de Montgrí – L’Estartit, representada pel Josep. Va ser un plaer lliurar-los els premi i poder explicar-los en persona, aquesta aventura que va començar precisament amb aquest blog.

  No em queda més que agrair-vos la vostra feina i dedicació en fer d’aquest món, un lloc millor i espero que els nostres camins tornin a creuar-se aviat! 🙂

 5. la Inma i la Mònica ens han sigut de gran ajuda per crear les fitxes de producte turístic, a desarrollar els productes, activitats…. I ens ha anat també molt bé la revisió que han fet de la nostra web i els consells per millorar el posicionament.
  Un cop de mà en aquestos temes que de ben segur es reflexaran en un pas endavant en la nostra empresa.
  Gràcies a tots!

 6. Mari Pau- Alumne diu:

  Gràcies per compartir aquests apunts sobre antropologia del turisme!!
  El plaer ha esta meu de trobar uns comunicadors com vosaltres, amb motiu del curs de la Diputació de Barcelona el passat mes de maig. Agrair-vos tots els consells que ens vau donar.

 7. L’assessorament de DCB ha estat clau per la comercialització dels nostres productes turístics PIRINEU EMOCIÓ i especialment per fer-los arribar a mercats exteriors. A més a més i sobretot, creiem que la comarca del PALLARS JUSSÀ ha pogut desenvolupar-se turísticament, amb un nou impuls generat per la visió externa i de gran professionalitat que el Josep i la Inma han aportat al sector, creant sinergies entre empresaris, injectant autoestima i seguretat, donant noves idees, perspectiva de mercats i il·lusió per a nous projectes. Enhorabona pel treball i els resultats obtinguts.

 8. Els tallers i l’assessorament han sigut molt profitosos per nosaltres. Hem après molt del Josep i la Inma.
  Uns grans professioonals. Felicitats per la feina i la paciència que teniu amb nosaltres!!!

 9. Moltes gràcies Josep i Inma. Explicació interessant al Moianès sobre Turisme Actiu i Natura. És d’agrair l’esforç que feu per tenir la informació super-actualitzada.

  Desitjar-vos sort i que pugueu seguir donant llum als professionals del sector durant molts anys!

  Salut,

 10. Vaig trobar el taller molt interessant i impartit de forma molt atractiva, felicitats per la vostra feina i per fer-la de forma tan apassionada.
  Fins un altre (espero) !
  Moltes gràcies

Fes una Ressenya

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *