Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

RETECORK, Xarxa Europea de Territoris Surers www.retecork.org , amb el projecte Territorios Corcheros. El corcho y los paisajes corcheros como base del desarrollo sostenible en zonas rurales ha estat elegit com un dels 29 projectes pilot aprovats a la convocatòria de la Red Rural Nacional de l’any  2010, del Ministerio de Medio Ambiente, Medio Rural y Marino.

Aquest projecte ha obtingut una subvenció de 515.813 euros, el 90% del cost total i s’executarà entre els anys 2010 i 2013.

Entre els objectius previstos destaca desenvolupar accions adreçades a:

• Reforçar la competitivitat dels territoris surers.
• Promoure la creació d’ocupació estable fixant població i millorant la qualitat de vida dels habitants d’aquests territoris.
• Fomentar la innovació i el desenvolupament tecnològic al sector.
• Promoure noves activitats econòmiques basades en la valorització dels paisatges surers i el seu patrimoni cultural.
• Enfortir la xarxa RETECORK como a entitat de referència.
• Promoure l’ús del suro com a producte natural i sostenible.

Per tal de dur a terme aquestes accions, en el projecte participaran 17 municipis de Andalusia, Extremadura, Catalunya, Castella-La Manxa i Comunitat Valenciana, coordinats a través de dues seus tècniques del projecte situades a Palafrugell (Girona) i San Vicente de Alcántara (Badajoz).

One Response to RETECORK – projecte pilot de la Red Rural Nacional

Scroll to Top