Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Revista “P3T, Public Policies & Territories”

P3T - Public Policies and Territories

P3T – Public Policies and Territories

Recenment s’ha publicat un article de Josep Capellà a la revista virtual “P3T, Public Policies & Territories”, editada per Innovació i Consultoria en Polítiques Públiques. Aquesta revista te l’objectiu de ser un mitjà de de recerca, reflexió i opinió sobre polítiques publiques des d’una vessant territorial. Segons la descripció de la propia revista, “l’abast temàtic gira al voltant del territori entès no solament com un espai físic o medi sinó com el lloc on es produeix la interacció humana i es fan tangibles els interessos diversos i la dinàmica econòmica, social, cultural i institucional.”

L’article de Josep Capellà porta per títol “El turisme una eina per dinamitzar l’ocupació i la competitivitat. El repte de les destinacions” . Consta d’una anàlisi de l’impacte que l’activitat turística ha tingut en les polítiques de desenvolupament local durant els últims anys, així com de les últimes tendències de consum vacacional i dels instruments que tenen els destins per adaptar-s’hi.

L’article en qüestió, així com altres articles d’aquesta revista, es pot trobar clicant aquí:

Article Josep Capellà – P3T, Public Policies & Territories

Article: Josep Capellà

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top