Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Del 1 al 4 de octubre de 2013 es celebrarà a Barcelona la 7a Conferència Internacional de Turisme Responsable en les Destinacions, Barcelona – Catalunya. Aquesta conferència estarà presidida per Jordi Ficapal, director del l‘Observatori de Turisme Repsonsable de Turisme Sant IgnasiUniversitat Ramon Llull i per Harold Goodwin, professor del ICRETH de la Leeds Metropolitan University.

L’esdeveniment, de 4 dies de duració, s’organitzarà de la següent manera:

1 d’octubre: Jornada acadèmica.

2 d’octubre: Desplaçament a Torroella de Montgrí i l’Estartit. La visita es centrarà en conèixer les iniciatives que s’han portat a terme per posar en valor el patrimoni natural i cultural del municipi com a estratègia de regeneració de destins turístics madurs. Les explicacions aniran a càrrec de Josep Capellà, assessor de l‘Àrea de Turisme de l’Ajuntament.

3 d’octubre: Sessions professionals dedicades als impactes ambientals del turisme i al rol dels governs i les destinacions en la gestió i planificació turística.

4 d’octubre: Sessions professionals dedicades  al “sentiment de pertinença”, l’autenticitat i l’experiència turística; l’accessibilitat en el turisme; i la gestió del turisme de creuers a la Mediterrània.

Les sessions dels dies 1, 3 i 4 d’octubre tindran lloc a Turisme Sant Ignasi i ESADE, a Barcelona. La sessió del dia 2 es realitzarà al municipi de Torroella de Montgrí – l’Estartit (Girona).

Algunes de les institucions que donen suport a l’esdeveniment són el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunyal’Agència Catalana de Turisme, Turisme Sant Ignasil’International Centre for Research in Events, Tourism and Hospitality de la Leeds Metropolitan University i TTG Digital.

Ja hi ha alguns ponents confirmats a la conferencia: Jane Ashton, directora del Grup de Desenvolupament Sostenible de TUI Travel; Justin Frances, CEO de ResponsibleTravel.com Ltd; Nikki White, cap de Destinations and Sustainability de ABTA; i Gerard Brown, director de Turisme Internacional de Routes.

En el marc d’aquest esdeveniment es concediran els primers Catalonia Responsible Tourism Award, que premiaran les millors iniciatives de turisme responsable de Catalunya segons 8 grans categories.

Per més informació sobre la 7a Conferència Internacional de Turisme Responsable en les Destinacions, Barcelona – Catalunya, podeu consultar la pàgina web oficial http://www.rtd7.org/ i seguir les evolucions de l’esdeveniment a Facebook (www.facebook.com/RTD07) i Twitter (https://twitter.com/RTD_7).

Artícle: DCB Turisme i Desenvolupament Local

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top