7a Conferència Internacional sobre Turisme Responsable en Destinacions

Adjuntem a continuació la nota de premsa de la Conferència Internacional sobre Turisme Responsable en Destinacions que es realitzarà el 3-4 d’octubre a Barcelona:

Barcelona  ha  estat i continua sent  una destinació d’èxit amb importants perspectives de creixement  a curt  termini,  des dels Jocs Olímpics de 1992.  El 1993 Barcelona va rebre 2,5 milions de visitants, i el 2012, 10 milions de turistes van visitar la capital catalana. Quin model de turisme  desitja Barcelona pel futur? S’ha convertit Barcelona en un parc d’atraccions congestionat per als europeus del nord que arriben en vols barats?  Per descomptat  que no, perquè molts planificadors,  polítics, empreses  de turisme,  locals i visitants  regulars  vetllen pel futur del turisme a la ciutat .

La 7a Conferència  Internacional  sobre Turisme Responsable  en Destinacions  està organitzada per L’Observatori de Turisme Responsable de TSI -Turime Sant Ignasi (Universitat Ramón Llull) conjuntament  amb  el ICRT  Barcelona-Catalunya  en nom de la Direcció  General  de Turisme, Agència Catalana de Turisme, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona i Turisme de Barcelona.

Aquesta és la teva oportunitat per participar en un interessant debat amb agències governamentals i representants de la indústria del turisme internacional i catalana, i de contribuir a l’elaboració de la declaració que determinarà la millor manera de treure partit del turisme per crear millors llocs per viure.

L’esdeveniment  principal cobreix dijous 3 i divendres 4 d’octubre, els representants d’alt nivell de la indústria explicaran per què el Turisme Responsable és una oportunitat de negoci pels operadors i hotelers. Altres figures destacades del sector turístic i intermediaris, així com hotels i associacions   comercials   de  Barcelona,   debatran   els  reptes   del     creixement   turístic   a Barcelona i Catalunya.

El  dimarts  1  d’octubre  tindrà  lloc  la  Jornada  Acadèmica  RTD7  seguida  d’una  excursió- conferència  de  dia  complet per  aprendre  sobre  la  regeneració  de  la  Costa  Brava  el dimecres 2 d’octubre. Queden poques places per participar en aquesta extraordinària  visita així que reserva com abans millor.

La conferència  promet  ser  el millor  esdeveniment  sobre  Turisme  Responsable  de l’any.  Una bona ocasió per escoltar, discutir i debatre sobre la millor manera d’aconseguir la sostenibilitat – com respondre als reptes i utilitzar el turisme per crear millors llocs per viure, i millors llocs per visitar.

El registre complet de RTD7 inclou:

  1. assistència en l’esdeveniment els dos dies (inclou càtering)
  2. la possibilitat de participar de l’excursió-conferència  (mínim extra cost)
  3. assistència gratuïta a la Jornada Acadèmica
  4. assistència gratuïta en els esdeveniments culturals de nit i trobades per fer networking
  5. assistència gratuïta a l’acte dels Primers Premis de Turisme Responsable a Catalunya 2013

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top