Seminari per a millorar la competitivitat de les empreses turístiques a Ribera d’Ebre

Aquest any tornem a col·laborar amb el Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre en el projecte Ribera d’Ebre VIVA, dedicat a la promoció de l’ocupació, el desenvolupament local i el turisme a la comarca.

La nostra col·laboració aquest 2016 es centra en orientar a les empreses del sector turístic a millorar la seva competitivitat consolidar els seus mercats referents de proximitat i orientar-se a nous perfils de clients.

Per això, s’han organitzat 3 seminaris de mig dia de durada que es celebraran els mesos d’abril, maig i juny. Es presentaran exemples i casos pràctics de territoris i empreses similars a les de Ribera d’Ebre, amb especial èmfasi en la innovació i les noves formes de promoció que faciliten les noves tecnologies a l’abast de micro i petites empreses. Les sessions són temàtiques i gratuïtes.

 

imatge seminaris Ribera d'Ebre

 

A continuació es detallen els 3 seminaris:

  • 1r seminari: Dimecres 27 d’abril, de 10h a 13h, al Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre (Móra d’Ebre).

Títol: Com orientar la qualitat dels allotjaments i de les empreses de serveis turístics  als mercats de senderisme,  btt, pesca, navegació fluvial i altres activitats en la natura

Amb la participació de Josep Capellà (DCB Tursime) i dels allotjaments turístics Casa Leonardo (Senterada, Pallars Jussà) i Mas del Joncar (Sant Pere Pescador, Alt Empordà).

Aquets dos allotjaments, malgrat tractar-se d’establiments petits i amb poques places, han apostat per diversificar les seves propostes i orientar-les a nínxols diversos que els ajuden a millorar l’ocupació i rendibilitat de les seves empreses.

  • 2on seminari: Dimarts 17 de maig

Títol: Com millorar la qualitat dels serveis del sector de la restauració per adequar-se a les noves tendències dels mercats.

  • 3er seminari: Dilluns 13 de juny

Títol: Com comunicar als nostres clients l’especificitat i singularitat de les nostres empreses.

Des del 2011, Ribera d’Ebre VIVA, projecte subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local, ha liderat actuacions dedicades a l’àmbit turístic.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top