Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

A França el concepte de “randonnee” guanya cada vegades noves modalitats : a peu, en bici, a cavall, caiac ….I ara caminant dins l’aigua.

La Federació francesa de senderisme explica la popularitat de la marxa aquàtica costanera, una disciplina esportiva que consisteix a caminar pel litoral a una altura en què l’aigua arribi sota el diafragma.  Es tracta d’una activitat de reforçament muscular i cardiovascular, a la vegada que afavoreix la convivència i la cohesió al realitzar-se en grup. Els inicis d’aquesta pràctica esportiva es troben al nord del país.

A l’article es comenta que és un bon complement al senderisme a peu i que pot realitzar-se per gent de qualsevol nivell i durant tot l’any, ja que s’utilitza un vestit de neoprè i peücs. Opcionalment, es pot utilitzar un rem similar als que s’utilitzen en el caiac per ajudar a mantenir l’equilibri. Les rutes es fan sobre itineraris determinats que s’han identificat prèviament, en platges amb poca fondària i que no hi hagi risc de causar un impacte ambiental important.

Aquesta disciplina està tenint una gran acceptació a França degut a la facilitat, la poca preparació que requereix practicar-la i els beneficis que comporta. Alguns comentaris demanen que en el Mediterrani es tingui en compte per no fer malbé la posidònia.

http://www.ffrandonnee.fr/_249/la-marche-aquatique-cotiere.aspx Senderisme aqüàtic 2

Senderisme aqüàtic 3

Senderisme aqüàtic

Etiquetes : ,

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top