A finals de juny vam publicar un article sobre un estudi realitzat per la Federació Alemanya de Senderisme (DWV) i el Ministeri d’Economia i Tecnologia alemany sobre temps lliure i mercat vacacional vinculat al senderisme.

http://www.decaba.com/es/temps-lliure-i-mercat-vacacional/

Un altre aspecte interessant d’aquest estudi són les informacions relatives a les perspectives de futur d’aquesta activitat, i les oportunitats reals de desenvolupament econòmic que porta implícites. Destaquem els següents punts:

•El mercat interessat en practicar aquesta activitat no pararà de créixer, com a mínim fins l’any 2040. Això permet afirmar que existeixen oportunitats reals per la oferta turística que estigui preparada per atendre-la i adaptar-se a les seves demandes.

•El valor potencial que representen els excursionistes de 1 dia moltes vegades no es té en compte pels prestataris dels serveis públics i privats. Es recomana per tant millorar les condicions d’atenció a aquests consumidors, que poden ser molt nombrosos.

•Existeix un benefici mutu entre les empreses proveïdores d’equipament per senderistes i els les entitats que ofereixen rutes al territori.

En relació a aquesta última consideració, cal destacar que la associació de destins turístics de senderisme Best of Wandern (de la que ja vam parlar en un post d’aquest blog , http://www.decaba.com/es/la-segmentacio-del-mercat-turistic/) integra com a soci una empresa de venda on-line de material esportiu. Als centres de visitants dels destins de Best of Wandern es disposa de un “test-center” de material que s’ofereix de forma gratuïta.

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top