El senderisme, un tema d’atenció preferent pel Ministeri d’Economia i Tecnologia alemany

Recentment hem tingut ocasió de consultar l’estudi sobre temps lliure i mercat vacacional vinculat al senderisme, publicat el setembre del 2010 amb el suport de la federació alemanya de senderisme (DWV).

L’estudi fa referència a dades quantitatives i qualitatives del mercat del senderisme, el senderisme com a factor econòmic, infraestructures, mobilitat (és a dir, solucions alternatives al cotxe privat per accedir als senders),  impacte ambiental, oferta pública i privada vinculada al senderisme,  senderisme i salut i quines són les perspectives de futur de tot plegat. En aquest cas s’analitzen  tant  les sortides d’un dia com les estades curtes i les vacances llargues.

Aquest estudi emfatitza les oportunitats del senderisme  ben gestionat com a instrument de desenvolupament local per zones amb un alt valor paisatgístic i natural.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

One Response to El senderisme, un tema d’atenció preferent pel Ministeri d’Economia i Tecnologia alemany

Scroll to Top