Cooperació Interterritorial

Des de DECABA Turisme i Desenvolupament Local hem col•laborat amb diversos territoris de Catalunya, l’Estat espanyol i Europa en la conceptualització, preparació i gestió de diversos projectes de cooperació interterritorial que tenen com a objectiu el desenvolupament econòmic local i turístic. Tenim experiència i coneixements sobre els diferents programes d’ajut de la Unió Europea, el procés de definició i conceptualització de projectes europeus i la gestió efectiva d’aquests tipus de projectes de cooperació territorial. A més, disposem de la certificació PM4ESD (Project Management for European Sustainable Development) creada per la Comissió Europea, per garantir la gestió efectiva de projectes europeus de desenvolupament sostenible.

Europa ofereix nombroses oportunitats pels territoris que aposten per un desenvolupament econòmic i turístic sostenible!

Algunes xarxes territorials en les que hem col·laborat són la Xarxa de Territoris Surers RETECORK o la Xarxa de Territoris Arrossers situats a l’entorn d’Espais Naturals Protegits.

Scroll to Top