Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Veilletourisme.ca publica un article sobre com el turisme d’aventura cada vegada treballa més amb criteris de sostenibilitat. Així destaca que les empreses dedicades a esports d’aventura decideixen anar pel camí de la sostenibilitat per tal de preservar la matèria primera i donar resposta a les expectatives als clients.

TripAdvisor assenyala que el 2012, set de cada deu viatgers nord-americans van respondre que planejaven les seves vacances tenint en compte criteris ecològics, entre altres. Trendwatching també afirma que durant el 2013, els turistes tenen en compte aquesta responsabilitat ecològica a l‘hora d’elegir la seva destinació.

Les empreses de turisme de lleure són cada vegada més rendibles. Un estudi de la Adventure Travel Trade Association (ATTA), mostra que el 63% dels operadors turístics d’aventura han obtingut un increment en el volum de vendes durant el 2011. A més, l’informe assenyala que el turisme d’aventura ha augmentat el 17% els seus ingressos entre 2009 i 2010, i per tant, podem veure que és un mercat en creixement.

VielleTourisme

A l’increment del turisme d’aventura, es suma que diversos estudis realitzats al 2012 mostren com els valors dels consumidors estan canviant i moltes persones avui en dia concedeixen gran importància al desenvolupament sostenible. Per tant, les empreses dedicades al turisme han de reformular la seva oferta i atorgar més importància a la sostenibilitat en el seu negoci.

A l’article es destaca que Chris Doyle, directiu general d’ATTA diu que a “Europa, la indústria turística s’ha de desenvolupar d’una manera més responsable i augmentar els seus esforços per a la preservació de la natura, fauna i flora”. Afegeix que la millor manera perquè la indústria turística tingui mes impacte, és ajudant a convertir els viatgers en defensors dels territoris que visiten, de la seva cultura i el seu entorn. Així, cada cop més empreses turístiques adopten bones pràctiques mediambientals i socials a fi de poder respondre a les necessitats d’aquest segment de “turistes d’aventura”.

A més, l’article dóna diferents exemples de turisme sostenible com la utilització de la bicicleta, la importància d’involucrar el turisme amb la comunitat o la lluita per la preservació de la flora i fauna del lloc visitat.

Podeu veure l’article complet clicant aquí

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top