Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Stations de Trail, és una marca de qualitat per a destinacions que volen captar aficionats al trail running, sota el lema “Territoris per descobrir corrent”.

Ofereix recorreguts i altres serveis tant per a qui s’estigui iniciant en aquest esport com per a experts que volen millorar i busquen un lloc on entrenar i organitzar trobades. La xarxa nacional francesa Stations de Trail està començant a desenvolupar-se, sobretot en la zona dels Alps, i segurament la més avançada és la de Chartreuse. Cada Station és única i s’adapta a la localitat i a la singularitat del territori.

Actualment hi ha les següents estacions:

En les Stations de Trail són benvinguts també els senderistes.

Els recorreguts es classifiquen de la mateixa forma que les pistes d’esquí, amb codis de colors (verd, blau, vermell, negre) que es corresponen amb el nivell de dificultat, tenint en compte la distància i el desnivell acumulat. Cada recorregut està identificat amb un número i està indicat amb senyals que et van guiant.

També compten amb una zona anomenada «Trail Stadium» per a entrenaments avançats, amb pujades tècniques a quilòmetre vertical (més de 1000 m de desnivell positiu acumulat en 4,5 km de longitud).

Stations de Trail permet descobrir el millor dels seus paisatges i les seves rutes. Es proposen estades de dia, cap de setmana o setmana completa.

La carta de serveis de la Station de Trail de Chartreuse inclou:

  • Accés als itineraris, dutxes i sala fitness  per un preu molt avantatjós: 3 € per dia, 5 euros 1 i  15 euros a la setmana.

I té els següent serveis:

  • Dutxes, vestidors, armaris
  • Sala de fitness
  • Mapes dels circuits es venen a 1 €
  • Serveis de monitors/coaching
  • Sala de reunions. Internet
  • Test de material tècnic
  • Sauna, fisioteràpia
  • Allotjaments i restaurants

Foto: Station de Chartreuse extreta de la web www.stationdetrail.com

El web Station de Trail permet visualitzar els diferents recorreguts proposats.

Stations de Trail és una iniciativa innovadora que dóna importància a posar en valor els paisatges, rutes i patrimoni dels destins i potser, per tant, un punt de partida per aplicar-ho a destins del nostre país.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top