Taula del Sénia – Programa de Desenvolupament Turístic Sostanible

Roda de premsa a Vinaròs

Roda de premsa a Vinaròs

La Mancomunitat de la Taula del Sénia www.tauladelsenia.org, amb l’ajut del SOC, va contractar a l’empresa DCB Turisme i Desenvolupament Local el fer un PROGRAMA DE DESENVOLUPAMENT TURÍSTIC SOSTENIBLE I NOUS PRODUCTES TURÍSTICS que s’ha elaborat amb aportacions de persones del sector. Josep Capellà i el Gerent de la Mancomunitat Sr. Jaume Antich, van presentar el resum del informe en una roda de premsa, a Vinaròs (a la foto, amb l’Alcalde d’aquesta població i President de la Mancomunitat, Sr. Jordi Romeu) i a La Ràpita, amb el seu Alcalde, Sr. Miquel Alonso.

Posteriorment es va mantenir una reunió de treball a Traiguera, amb els tècnics en turisme i de desenvolupament local dels municipis adherits a la Mancomunitat. Amb aquesta, és la tercera reunió celebrada amb ells, ja que han estat col·laborant en la diagnosi i en la selecció de les propostes per continuar un treball conjunt entre les oficines de turisme.

A última hora de la tarda, es va presentar el programa a empresaris del sector turístic dels municipis mancomunats.


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top