Els esports extrems i els esports a l’aire lliure s’estan convertint en un segment de negoci molt important pels destins turístics d’interior i de muntanya de tot Europa i cada vegada més també pels destins litorals. A França, per exemple, hi ha uns 450.000 “tràilers” o participants amateurs de curses de muntanya, i a casa nostra el nombre d’aficionats a aquests esports no para de créixer.

Una bona iniciativa per consolidar aquesta activitat als destins turístics és la creació de segells d’especialització dirigits a aquests públics, com han fet a França amb les Stations de Trail. Us en vam parlar en un post anterior al nostre blog.

A Terres de l’Ebre ja hi ha una plana , Circuit Ebre, que agrupa a les diverses curses que es fan al territori. De moment només està encarat a curses de trailrunning per la muntanya, però es podria ampliar a altres disciplines com BTT, maratons, duatlons, triatlons, natació ,….

 

foto competició

Foto: Facebook Terres de l’Ebre, natural

 

Ara veiem una molt bona iniciativa d’allotjaments de les Terres de l’Ebre que presenten conjuntament ofertes per als corredors i acompanyants durant les èpoques que es celebren aquestes curses. És una iniciativa interessant que compta amb el suport del Patronat de Turisme Terres de l’Ebre, i un pas més per consolidar les Terres de l’Ebre com un espai ideal i ben preparat per practicar aquestes activitats. S’ha creat un espai propi dins la web Terres de l’Ebre.travel

 

 

Cal, però, que els allotjaments, a part d’oferir descomptes pels participants, estiguin ben preparats per atendre les demandes específiques d’aquest públic (menús adaptats, horaris d’atenció, espais a disposició dels corredors per entrenar o escalfar abans de la cursa, …) per acabar consolidant les Terres de l’Ebre pels amants de les curses esportives, i motivar-los a que complementin l’estada amb visites als nombrosos recursos que ofereix el territori.

 

 

 

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 303

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top