Xarxa de Territoris Arrossers situats a l’entorn d’espais naturals protegits

banner_redterritoriosarroceros
Aquesta xarxa, impulsada l’any 2012 per Montsià Actiu amb la col·laboració de diferents actors socials i econòmics del Delta de l’Ebre, està formada pels principals territoris productors d’arròs d’Espanya que es troben en l’entorn d’espais naturals protegits. Aquests territoris són Doñana a Andalusia, la Albufera de València i el Delta de l’Ebre a Catalunya


Web de la Xarxa de Territoris Arrossers situats a l’entorn de Espais Naturals Protegits

A la web es pot trobar informació sobre el projecte, els objectius i les línies de treball, una presentació dels territoris que formen part de la xarxa o les entitats adherides al projecte. Proximament es publicaran nous continguts, com per exemple les accions que s’han portat a terme fins ara.

A més hi ha un apartat de notícies que s’anirà actualitzant periòdicament amb informació referent a la pròpia xarxa, els territoris que la formen, el turisme en espais naturals i altres temes d’interès.

Aquesta pàgina web pretén ser el punt de trobada dels diferents agents que participen en el projecte i a la vegada, ser la eina de comunicació del projecte i de les accions que s’emprenguin.

Durant el 2012 s’han celebrat trobades entre els agents dels tres territoris per plantejar línies i accions conjuntes, amb el suport del programa Treball a les 7 comarques del Servei d’Ocupació de Catalunya.

Artícle: Ignasi Capellà

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top