Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

The Travel Foundation és una entitat no governamental fundada l’any 2003 amb l’objectiu principal de treballar amb la industria turística per aconseguir un futur més sostenible social i mediambiental per les destinacions turístiques. La fundació porta a terme projectes innovadors i dóna suport a les empreses turístiques perquè integrin el turisme sostenible als seus negocis, ja sigui protegint el medi ambient com creant oportunitats laborals per les poblacions locals.

Una de les accions que ha tingut més impacte i difusió ha estat adreçada a touroperadors i ha estat avalada per l’associació d’operadors britànica AITO (de la qual ja vam fer  anteriorment un article al nostre blog) o agències com TUI Travel. Entre altres accions, s’ha portat a terme la creació de diversos manuals i eines online, que es poden consultar i descarregar de forma gratuïta a la seva pàgina web, per ajudar a empreses turístiques de diferent tipus (allotjaments, touroperadors, proveïdors de la industria, agències de viatges i petites i mitjanes empreses) a ser més sostenibles.

Aquesta organització també ha creat una pàgina web de reserves d’allotjaments (basada en Booking) però en què el 50% dels beneficis que es generen es destinen a causes socials.

Altres iniciatives que porta a terme són projectes ambientals i de millora de la qualitat de vida de la població local en algunes de les destinacions turístiques més populars del món, o projectes de recerca vinculats a la sostenibilitat i el turisme.

Article: DCB Turisme i Desenvolupament Local @DCBTurisme


Warning: Parameter 2 to qtranxf_excludeUntranslatedPostComments() expected to be a reference, value given in /home/customer/www/decaba.com/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 324

Els comentaris estan tancats.

Scroll to Top